Întrebări frecvente ale beneficiarilor

1Ce este BidTrans.eu?
O platformă sigură ce facilitatează beneficiarului încheierea de contracte pentru transportul rutier de marfă direct cu transportatorii. O platformă cu circuit închis unde intermediarii (casele de expediții) nu au acces.
2Este marfa mea în siguranță?
Absolut. Toate firmele de transport au fost verificate manual. Fiecare administrator a fost verificat pentru eventuale probleme cu legea din trecut, iar autovehiculele pentru validitatea asigurărilor.
3Cât costă accesul în platforma BidTrans?
BidTrans nu percepe nicio taxă, abonament sau comision beneficiarilor ce-și publică mărfurile în platformă. Ai acces 100% gratuit și dispecerat la dispoziție 24/7, astfel încât indiferent de ce informație ai nevoie, poti apela oricând la dispecerii noștri.
4BidTrans este firmă de transport sau casă de expediții?
Categoric NU! BidTrans nu intermediază în niciun fel tranzacția dintre beneficiar și transportator și nu emite comenzi de transport sau facturi pentru serviciile prestate de transportatori în nume propriu.
5Cum vă pot contacta?
Dacă mai ai și alte întrebări ce ne-ar putea ajuta să te convingem să-ți postezi mărfurile, începând de astăzi iti stam la dispozitie pe platforma noastră. Ai coordonatele noastre în pagina de contact.