Misiunea noastra


Misiunea noastră


BidTrans.eu este singura platformă cu circuit închis ce a eliminat complet orice formă de intermediere, un spațiu unde casele de expediții si intermediarii nu au acces. Am construit un loc în care atat transportatorii cât și flota acestora sunt constant monitorizați și verificați pentru ca marfa ta să fie în permanență în deplină siguranță. Printr-un sistem caracteristic bursei de mărfuri sau pieței forex, folosim cele mai avansate tehnologii de inteligență artificială, analizăm în timp real prețurile practicate pe piață și stabilim automat încă de când adaugi marfa, bugetul minim și maxim pe care tu ar trebui să-l aloci pentru cursa ta. Astfel, te vei bucura de un pret corect tot timpul.Restabilierea echilibrului

În România sunt înregistrate aproximativ 2000 de case de expediții (intermediari), în timp ce firme de transport reale, care chiar operează flote auto și angajează șoferi, sunt aproximativ 35.000. Acest dezechilibru (1:17) a făcut ca firmele de transport să fie subjugate de intermediari, în timp ce beneficiarii au ajuns să plătească între 30 - 60% mai mult decât valoarea reală a transportului.Prețuri corecte
direct din piață

Nu probabil, ci SIGUR doar la BidTrans vei găsi acest sistem de calcul de preț. Acesta este un algoritm de inteligență artificială viu, conectat în permanență la industria transporturilor, unde tariful per kilometru este calculat în baza cererii și ofertei, raportat la cifre reale și nu estimări și impus transporatorului. Un sistem ce-ți garantează că întotdeauna vei plăti pentru o cursă EXACT cât valorează în momentul respectiv.

Transportatori, flotă și asigurări reale

Folosim măsuri de securitate similare industriei bancare pentru combaterea furtului de identitate. Suntem singura platformă unde nu ne rezumăm doar la o copie după certificatul de înregistrare al transporatorului. Doar aici fiecare mașină este verificată manual pentru a ne asigura că are ITP-ul, asigurarea RCA și cel mai important asigurarea CMR valabile. În plus, identitatea tuturor transportatorilor și administratorilor este și ea verificată pentru orice fel de probleme cu legea astfel încât marfa ta să fie tot timpul în deplină siguranță.


5% DISCOUNT LA PRIMELE 50 DE CURSE


Suntem ferm convinși că vei fi absolut încântat de experiența ta cu BidTrans. Am depus toate eforturile posibile ca încă de la completarea formularului de adăugare a mărfii și până la livrarea efectivă să ai o experiență unică pentru care să nu-ti pierzi timpul inutil și în care să fii tratat cu respectul cuvenit.


Adaugă marfă de transportat