Termeni si conditii


Termeni si conditii


Aceasta pagina, complet inutila pe care nu o citesc mai mult de 90% din oamenii care navigheaza zilnic pe internet a fost pusa aici pentru ca asa ne obliga legea. Conform legii trebuie sa-ti spunem ce date colectam si ce facem cu ele, mai jos ai cateva detalii, daca nu le intelegi sau nu le accepti nu este nici o problema, poti inchide fereastra apasand pe X in coltul din dreapta sus (daca esti pe PC), sau cum poti daca ai intrat pe site folosind un telefon mobil, tableta, smart tv sau altceva de genul.Prajiturele

Fiind un site in limba romana, trebuie sa-ti spunem ca folosim prajiturele, prajiturelele noastre sunt niste fisiere text complet inofensive ce ajung in calculatorul tau atunci cand te plimbi prin paginile majoritatii site-urilor, desigur si prin site-ul BidTrans.eu, nu folosim atat de multe pentru ca este o tehnologie invechita, dar ca sa stii... daca gasesti o prajiturica in folderul temporar al browserului tau... e de la noi.

Sesiuni

Putin mai greu de explicat ce sunt, cert este ca ajung in browserul tau prin locuri ascunse, uneori nici noi nu le mai gasim, practic e ca si cum ai sta de vorba cu cineva intr-o camera, cand iese pe usa si se duce pana afara, se incheie sesiunea, cand revine... se reia sesiunea in speta si discutia de unde a ramas. Cam asta face sesiunea. Sesiunile noastre sunt prietenoase si nu-ti fac niciun rau, doar ne ajuta sa-ti imbunatatim experienta cu platforma noastra, de exemplu dupa ce te autentifici in sistem, sa stim cine esti... sa verificam daca e buna parola sau nu s.a.m.d.

Alte coduri si chestii

Folosim instrumente furnizate de Google sau Facebook ca sa facem analize privind traficul pe site, deci colectam orice informatie legata de IP, browser si alte chestii plictisitoare. Cu cele de la Google nu facem mare lucru, vedem doar ce erori are site-ul pe unde, de unde vin vizitatorii, cat au stat pe fiecare pagina in parte, s.a.m.d. Cele de la Facebook s-ar putea sa te enerveze putin ca o sa tot vezi reclame cu site-ul nostru cand o sa intri pe reteaua lor de socializare, asta pentru ca folosim Pixel, o tehnologie foarte tare! Practic, daca vrem sa promovam iar site-ul catre tine, si tu ne-ai vizitat site-ul, facebook stie pe unde ai fost...si cand intri pe facebook, si avem si noi o campanie de promovare pornita...o sa vezi o reclama de la noi, in rest nu face mare lucru.

Drepturile tale

Ai dreptul sa folosesti acest site cu bun simt, nu incerca sa furi informatii precum datele de contact ale beneficiarilor sau ale transportatorilor pentru ca sunt tinute foarte bine ascunse si criptate, nu o sa faci altceva decat sa-ti pierzi timpul. Modulele de inteligenta artificiala, calculatoarele de pret si intreg sistemul de lucru sunt protejate cu drepturi de autor, deci daca vrei sa le copiezi trebuie sa treci pe la casierie, nu o faci, o sa treci oricum dupa ce le copiezi. Ai dreptul sa inchizi aceasta pagina oricand vrei, si la fel si contul pe care-l detii pe site-ul nostru, daca ti-ai facut unul. Datele tale, o sa le stocam in siguranta si nu o sa le impartasim cu nimeni, cu exceptia celor cu care vei dezvolta o relatie contractuala, adica daca postezi o marfa, si un transportator accepta oferta ta, atunci el o sa-ti vada datele de contact. Daca esti transportator, si accepti o cursa, atunci beneficiarul o sa-ti vada datele de contact.

Drepturile noastre

Specificul acestei industrii a transporturilor ne obliga sa fim foarte precauti in privinta membrilor pe care-i lasam sa se inscrie in platforma noastra, fie ei beneficiari de transport, sau transportatori. Suntem una dintre cele mai sigure platforme de pe piata si dorim sa ramanem asa. Daca avem vreo suspiciune legata de activitatea firmei tale, a vreunuia din angajatii tai, a administratorului societatii sau a utilizatorului cu care te loghezi in platforma noastra, ne rezervam dreptul sa-ti stergem contul fara sa te anuntam si fara sa-ti dam explicatii, asta pentru ca pot fi multe motive pentru care decidem sa lasam sau nu pe cineva in aplicatie. Concret, ne rezervam dreptul de a refuza accesul unor membri, indiferent ca sunt beneficiari sau transportatori, desigur, daca i-am acceptat ca utilizatori si intre timp ne-am razgandit, la fel, ne rezervam dreptul sa le stergem conturile si datele furnizate, toate cele de mai sus, fara sa fim obligati sa dam explicatii cuiva pentru asta, daca nu esti de acord cu aceste termene si conditii, pur si simplu nu te inregistra si inchide site-ul folosind X-ul din dreapta sus a paginii.

Interzicerea accesului automat

Formularul nostru de inregistrare pentru publicarea marfurilor, foloseste o tehnologie numita API, prin API-ul acesta cand tu tastezi codul CUI al firmei, noi preluam datele societatii direct de pe internet si sunt identice cu cele de la ANAF, la fel, avem o lista de la ARR cu toate casele de expeditii, informatii publice disponibile online, noi folosim acele date ca sa blocam accesul caselor de expeditii. Daca incerci sa te inregistrezi cu o firma blocata, sau folosind cuiul unei case de expeditii, IP-ul tau o sa fie blocat si el, si toate informatiile introduse in formular cum ar fi telefon, email etc vor ajunge si ele in lista neagra cu informatii ce nu pot fi folosite pe site-ul nostru.