Transport marfă internațional România – Germania

Transport marfă internațional România – Germania

Transport marfă internațional România - Germania

Te-ai gândit să-ți dezvolți afacerea și îți dorești să te îndrepți către o țară din Uniunea Europeană? Ce spui de Germania? Există nenumărate motive pentru care să cauți parteneri din această țară, iar noi te putem ajuta cu cea mai convenabilă metodă de transport marfă internațional România – Germania! Iată de ce Germania este cea mai bună direcție pe care o poate lua business-ul tău:

 

3 Motive pentru care să faci afaceri cu Germania:

 

1. Nucleul economiei europene

Germania este cea mai populată țară din Uniunea Europeană și are una din cele mai mari rate ale productivității din lume, definită prin rentabilitate. În plus, specialiștii prevăd în următorii ani o creștere economică a Germaniei de 2%.

 

2. Infrastructură pusă la punct

Pentru dezvoltarea afacerilor, insfrastructura nemțească este un avantaj enorm. În Germania există mai mult de 230.000 de kilometri de drum asfaltat, motiv pentru care marfa ta poate ajunge rapid în orice punct al țării. Iar poziția ei favorabilă față de țara noastră permite ca activitatea de transport marfă România-Germania sau Germania-România să se poată desfășura la costuri accesibile.

 

3. O piață deschisă afacerilor externe

Germania este raiul investitorilor. Cultura germană promovează relațiile economice cu alte țări din Europa sau din întreaga lume și granițele nemțești adăpostesc nu mai puțin de 22.000 de întreprinderi străine, cu un număr total de 2.7 milioane de angajați.

 

Asigurăm transport rutier marfă România-Germania la prețul corect

Indiferent dacă ai deja parteneri în Germania, sau dacă de acum încolo stabilești legături de afaceri cu piața nemțească, BidTrans te sprijină cu transportul către marile centre comerciale Berlin, Koln, Munchen, Hamburg sau Dusseldorf, dar și către locații mai puțin cunoscute, la prețuri mult mai mici decât la intermediari. Asigurăm condiții de maximă siguranță și promitem întotdeauna servicii de înaltă calitate la prețul corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *